Teljeskiőrlésű banánkenyér

Fedezd fel a teljeskiőrlésű banánkenyér gazdag ízvilágát és tápláló előnyeit! Ebben a receptben a klasszikus banánkenyér találkozik a teljes kiőrlésű liszt tápanyagdús jótékony hatásaival, létrehozva egy ízletes, mégis egészségesebb süteményt.

A teljes kiőrlésű liszt magas rosttartalma hozzájárul az emésztés javításához, míg a banán természetes édessége csökkenti a hozzáadott cukor szükségességét. Ez a kombináció nem csak finom, de a jóllakottság érzetét is hosszabb ideig megőrzi.

No Reviews

Ingredients

Adjust Servings
300g érett banán
180g teljekiőrlésű búzaliszt
60g finomliszt
3 db tojás
40g négyszeres erősségű édesítő
60g margarin
1 teáskanál fahéj
1 csomag sütőpor
1 csipet
Nutritional Information
140 kalória
16g szénhidrát
5g zsír
2,5g fehérje

Directions

1.
Turmixoljuk össze a nedves összetevőket.
Mark as complete
2.
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a fahéjat és az édesítőt, majd öntsük hozzá a nedves hozzávalókat és alaposan keverjük össze.
Mark as complete
3.
Öntsük sütőpapírral bélelt formába és tegyük előmelegített 180 C fokos sütőbe. Körülbelül 50 perc alatt készresztjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Mark as complete