Teljeskiőrlésű banánkenyér
Fedezd fel a teljeskiőrlésű banánkenyér gazdag ízvilágát és tápláló előnyeit! Ebben a receptben a klasszikus banánkenyér találkozik a teljes kiőrlésű liszt tápanyagdús jótékony hatásaival, létrehozva egy ízletes, mégis egészségesebb süteményt.
A teljes kiőrlésű liszt magas rosttartalma hozzájárul az emésztés javításához, míg a banán természetes édessége csökkenti a hozzáadott cukor szükségességét. Ez a kombináció nem csak finom, de a jóllakottság érzetét is hosszabb ideig megőrzi.
No Reviews
Ingredients
Adjust Servings
300g érett banán | |
180g teljekiőrlésű búzaliszt | |
60g finomliszt | |
3 db tojás | |
40g négyszeres erősségű édesítő | |
60g margarin | |
1 teáskanál fahéj | |
1 csomag sütőpor | |
1 csipet só |
Nutritional Information
140
kalória
16g
szénhidrát
5g
zsír
2,5g
fehérje
Directions
1.
Turmixoljuk össze a nedves összetevőket.
Mark as complete
2.
Keverjük össze a lisztet, a sütőport, a fahéjat és az édesítőt, majd öntsük hozzá a nedves hozzávalókat és alaposan keverjük össze.
Mark as complete
3.
Öntsük sütőpapírral bélelt formába és tegyük előmelegített 180 C fokos sütőbe. Körülbelül 50 perc alatt készresztjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Mark as complete